Početna Kontakt Sitemap
 
PROIZVODI WEINIG GRUPA MÜHLBÖCK REFERENCE AKTUELNOSTI KONTAKT
 
 
WEINIG WORKS WOOD
Aktuelnosti
Ambalazni dani_WEINIG DIMTER 14. i 15. septembar_Ilertissen_Njemacka

Sve za jednog ambalažera

Proizvođač ste drvenih ambalaža i paleta? Onda ne smijete propustiti dane ambalaže kod WEINIG DIMTER u Ilertisenenu 14. i 15. septembra.

Pod motom „Krojenje u fokusu“ srdačno Vas pozivamo.

Pokazat ćemo Vam rješenja od malog do velikog

Dopustite nam da Vas inspirišemo, kako bi optimirali Vaše proizvodne procese,  dobili bolju učinkovitost od Vaših proizvoda i ponudili bolji kvalitet Vašim kupcima. Iskoristite jedinstvenu šansu!

GLAVNI DOGADJAJI

NOVO – Maksimalna fleksibilnost: „Dužinsko i širinsko krojenje na jednoj mašini“

Budite među prvima koji će doživiti uživo novi Flex+-agregat. Novi razvoj omogućava potpuno automatizovano  dužinsko i širinsko krojenje. U kombinaciji sa OptiCut S 60 ili OptiCut S 90 jasno olakšava automatizovano krojenje paketa i transportnih podova - posebno ako se obradjuju napadajuce širine, vrijednost koju ne treba zanemariti.

NOVO –  Potpuno automatizovani paletni put za proizvodnju i do 440 paleta po satu

Samo tokom ovih tematskih dana možete vidjeti – udio u isporuci WEINIG DIMTER-a  za projekat jednog klijenta do potpuno automatizovane proizvodnje paleta. Uživo se može vidjeti potpuno automatizovana linija krojenja prije proizvodne linije paleta. Izložbena oprema se sastoji od vakumskog sistema za razlaganje, tri protočne pile OptiCut 260, mehanizacije za predaju izrezanih dužina na paletnu liniju kao i od jednog obuhvatnog sistema za upravljanje pogonom, specificnog za klijenta i jedinice za praćenje dijelova do predaje tačnog broja dijelova na paletnu liniju.

GOSTI PREDAVAČI

Nudimo Vam mogućnost da poslušate zanimljiva predavanja od gostiju predavača:

  • Savezno udruženje za sredstva pakovanja od drveta, paleta i izvoznih pakovanja (HPE) – „Brojke, podaci, činjenice iz branše“
  • Firma Allgaier – „Javno predavanje“ 
  • BFSV Institut za ambalažu Hamburg – „Da li su palete otporne na vodu“
  • BG Promet – „Aktuelno vezano za SOLAS“

19 GOSTIJU IZLAGAČA

Iskoristite mogućnost da Vam se na Vaša pitanja o krojenju razjasni na licu mjesta. Kolege iz Weinig proizvodnog odjela, Dimter servisa i rezervnih dijelova, kao i mnoge druge firme koje su gosti izlagači BeA, Bostitch, Cetec, Coralli, Elried, Euroblock, HPE, ITW Befestigungssystem, Marburger STS, Maschinen Grupp, Pfleiderer, P+K Industieanlagen, REA Jet, Schabos, Woodform se raduju Vašoj posjeti.

Individualna demonstracija mašina

Naravno da putem naših glavnih dogadjaja možete doživjeti ukupan proizvodni asortiman u području kratilica. Počevši od  sistema graničnika dužine –EasyStop, koji ćemo pokazati u kombinaciji sa podstolnom pilom kratilicom OptiCut C50 i C700, preko pila sa guračem S50, S60 i S90 Superdrill pa sve do protočne pile OptiCut 260 i 450 Quantum.

Iz područja prese na raspolaganju za individualnu izvedbu će biti ProfiPress T – slijedeće generacije.  

Takodjer ćemo Vam rado pokazati,  kako se lako može upravljati proizvodima, obradom narudzbe kao i rukovodjenje mašinom sa našim ambalažnim softverom  OptiPal. Različiti načini obilježavanja zaokružuju  eksponate Weinig Dimter-a.

Raimann, strucnjak za širinsko krojenje , će se predstaviti  sa pilom za razdvajanje VarioRip 310 i pilom za podužno piljenje FlexiRip sa FlexiCut.

Luxscan, stručnjak za automatsko prepoznavanje sistema, ce se predstaviti sa sistemom za skeniranje EasyScan+, koji je specijalno dizajniran na zahtjev  malih preduzeća sa jednostavnom  primjenom kratilica.

VEČERI

Spojite korisno sa zadovoljstvom. Dopustite nam da dan završimo sa Bavarskom večeri i sa tradicionalnim delikatesama.

Pozivnicu sa detaljima i obrazac za prijavu možete pronaci ovdje. > Link Flajer

Radujemo se Vama!

 

Vaš WEINIG DIMTER tim

 

 
WebFABRIKA za © 2013 Lignopro d.o.o. Sarajevo
Pretraga
 
WEINIG PARTNER NOVOSTI